הבלוג של גלית הקופונית






















לכל אלה שמעוניינים לקבל כסף בחזרה על הקניות, מלונות וקניות באנטרנט - כנסו כאן ebates


קישור לאתר הקונסוליה הישראלית


כדאי לכם להיכנס לאתר "בית" - Casa (כאן למטה ולרכוש מוצרים טובים וזולים) - מצ"ב קוד ל 20% הנחה על כל הקנייה באתר...מומלץ :)

Shop bedroom, bathroom, kitchen, living room, garden & patio and more!
Buy Home Goods at Casa.com
use code: GGRU3425
New customers to Casa.com, YoYo.com or other Quidsi sites only. $20 maximum discount. Subject to change or cancellation.

Galit hacouponit Headline Animator

סה"כ צפיות בדף

יום שבת, 28 בדצמבר 2013

קופסת זכוכית לעוגיות - $7 !!!!!! - אני קניתי, נראה דיל מעולה פלוס מתכון לביסקוטים



ועכשיו אחרי שקניתי את קופסת האחסון, צריך למלא אותה....אז הנה מתכון לביסקוטים:

בישקוטים עם שקדים, אגוזים ומשמשים / ליאור אדרי
טיפ: שימו לב שאין במתכון אפילו גרם אחד של חמאה או מרגרינה. כשזוללים אותן, אפשר להתנחם בזה שלא בלענו כולסטרול.

ציון גולשים:  (52 מדרגים)
חומרים
2 כוסות קמח
3/4 כפית אבקת סודה לשתיה
3 ביצים
2 חלמונים
1 כפית תמצית וניל
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שקדים שלמים
1/2 כוס אגוזי לוז שלמים
100 משמשים מיובשים חתוכים לרבעים
אופן ההכנה
  1.  בקערה, מערבבים היטב את הביצים, החלמונים, הסוכר והוניל. מוסיפים את השקדים האגוזים והמשמשים וממשיכים לערבב. מוסיפים בהדרגה את הקמח ואבקת הסודה עד שמתקבל בצק אחיד. 
  2. מחממים תנור ל 160 מעלות צלזיוס ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 
  3. מקמחים היטב את הידיים ואת משטח העבודה. מחלקים את הבצק לשני חצאים ויוצרים מכל אחד גליל בעובי 5 סנטימטר. 
  4. מניחים את הגלילים בתבנית ומשאירים ביניהם רווח של 15 סנטימטר לפחות. אופים במשך 30 דקות.
     מוציאים מהתנור ומקררים במשך רבע שעה. חותכים את הגלילים באלכסון לפרוסות בעובי סנטימטר, ומניחים אותן על רשת אפייה. מכניסים לתנור לעוד 15 דקות או עד שהבישקוטים זהובים ופריכים. 
  5. מוציאים מהתנור, מקררים ומעבירים לכלי אטום. 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה