מכירים את הבאסה שאנחנו שולקים ביצים שתהיינה קשות, ובמקום לקבל ביצה שלמה ויפה, אנחנו מקבלים קליפה מבוקעת, זרמי חלבון פורצים החוצה ומתקשים בכל מיני צורות אמנותיות, וכשמקלפים - פתאום פורץ נהר של מים חמים מתחת לקליפה? איזו מכה זאת. לכל אחת יש את הפטנט שלה לנסות ולמנוע ביצה מלהסדק. אני למשל נוהגת להוסיף מלח למי הבישול, ואל תשאלו אותי איך ולמה - אבל זה עובד. ב - 90% מהמקרים הביצים נשארות שלמות. קיבלתי היום במייל טיפ שנשמע פנטסטי. שלחה אותו אלי X, ואני שמחה להביא אותו הנה כלשונו: היי, טיפ לפטנט בינלאומי: כדי למנוע בריחת התוכן מביצה סדוקה בעת ההרתחה, יש להוסיף מקל גפרור (ללא הראש) לתוך המים הרותחים. התוכן - אפילו אם הביצה תיסדק עד מאוד... תישאר שלימה...נסו ותיווכחו ...
תודה לחמדה גלעד
תודה לחמדה גלעד
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה