הלחמניות האלה הן "סוף הדרך", בלי כמעט עבודה...נסו ותתאהבו
לחמניות כשרות לפסח כ- 20 לחמניות (אמא)
8 ביצים
3 כוסות מים רותחים
1 כוס שמן
4 כוסות קמח מצה
2 כפיות סוכר
1 כפית מלח
קורט פלפל
½ א. אפייה כשרה לפסח
הוראות הכנה:
1. מרתיחים את כל הנוזלים.
2. שופכים על תערובת היבשים.
3. לאחר שהתערובת מתקררת, מוסיפים את הביצים ומערבבים טוב (כל אחת לחוד). לא להוסיף את הביצים כשהתערובת חמה, הן תהפוכנה לביצות עין קשות...(
4. לתת לנוח כ-שעה.
5. משמנים תבנית.
6. יוצרים עיגולי פינג-פונג.
7. אופים בחום של 355 F כחצי שעה או עד שהלחמניות מקבלות גוון חום (לא לפתוח את התנור).
*** הערה – את הלחמניות הכי טעים לאכול כשהן חמות וטריות
ניתן להוסיף 3 כפות עשבי תיבול לגיוון.
בתיאבון
לחמניות כשרות לפסח כ- 20 לחמניות (אמא)
8 ביצים
3 כוסות מים רותחים
1 כוס שמן
4 כוסות קמח מצה
2 כפיות סוכר
1 כפית מלח
קורט פלפל
½ א. אפייה כשרה לפסח
הוראות הכנה:
1. מרתיחים את כל הנוזלים.
2. שופכים על תערובת היבשים.
3. לאחר שהתערובת מתקררת, מוסיפים את הביצים ומערבבים טוב (כל אחת לחוד). לא להוסיף את הביצים כשהתערובת חמה, הן תהפוכנה לביצות עין קשות...(
4. לתת לנוח כ-שעה.
5. משמנים תבנית.
6. יוצרים עיגולי פינג-פונג.
7. אופים בחום של 355 F כחצי שעה או עד שהלחמניות מקבלות גוון חום (לא לפתוח את התנור).
*** הערה – את הלחמניות הכי טעים לאכול כשהן חמות וטריות
ניתן להוסיף 3 כפות עשבי תיבול לגיוון.
בתיאבון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה