היום אכלתי עוגת שוקולד מטריפה וקלה להחריד שהכינה סמדר. קראו, נסו ולא תתחרטו ....
עוגת שוקולד
כוס קמח תופח
כוס סוכר
3/4 כוס שוקולית( לא קקאו)
כוס שמן
חמש ביצים
חצי כוס שמנת מתוקה
לערבב את כל החומרים , לאפות 40 דקות
350 מעלות
קרם:
להמיס שוקולד מריר + חלב עם חצי כוס שמנת מתוקה. להקפיד שהקרם יהיה נוזלי.
כשהעוגה מצטננת, לחורר אותה עם מזלג (מלמעלה) ולמרוח את הקרם על העוגה.
לקשט עם סוכריות/ קוקוס/ שבבי שוקולד וכו׳ (או להשאיר כפי שהיא)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה