לחמניות כשרות לפסח כ- 20 לחמניות (מתכון
של אמא)
8 ביצים
3 כוסות מים רותחים
1 כוס שמן
4 כוסות קמח מצה
2 כפיות סוכר
1 כפית מלח
קורט פלפל
½ א. אפייה כשרה לפסח
1. מרתיחים את כל
הנוזלים.
2. שופכים על תערובת
היבשים.
3. מוסיפים ביצה ומערבבים טוב (כל אחת לחוד).
4. לתת לנוח כ-שעה.
5. משמנים תבנית.
6. יוצרים עיגולי
פינג-פונג.
7. אופים בחום של 355 F כחצי
שעה או עד שהלחמניות מקבלות גוון חום (לא לפתוח את התנור).
*** הערה – את
הלחמניות הכי טעים לאכול כשהן חמות וטריות
ניתן להוסיף 3 כפות
עשבי תיבול לגיוון.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה