הבלוג של גלית הקופונית






















לכל אלה שמעוניינים לקבל כסף בחזרה על הקניות, מלונות וקניות באנטרנט - כנסו כאן ebates


קישור לאתר הקונסוליה הישראלית


כדאי לכם להיכנס לאתר "בית" - Casa (כאן למטה ולרכוש מוצרים טובים וזולים) - מצ"ב קוד ל 20% הנחה על כל הקנייה באתר...מומלץ :)

Shop bedroom, bathroom, kitchen, living room, garden & patio and more!
Buy Home Goods at Casa.com
use code: GGRU3425
New customers to Casa.com, YoYo.com or other Quidsi sites only. $20 maximum discount. Subject to change or cancellation.

Galit hacouponit Headline Animator

סה"כ צפיות בדף

יום שלישי, 13 בנובמבר 2012

רעיונות מגניבים ופשוטים כל כך להגשת אוכל ולבישול



רעיונות יצירתיים ופתרונות חכמים במטבח!

אספנו עבורכם מבחר פתרונות אחסון, הגשה ובישול,
שישדרגו לכם את חוויית המטבח!



קלפו את הבצל לרצועות דקות בהרבה, בעזרת קולפן...






במקום לבזבז רסק עגבניות. הקפיאו אותו בתוך כלי אלומיניום ובכל פעם שאתם צריכים מעט רסק בבישול, פרסו את הכמות הרצויה...






במקום להעביר את המילוי לשקית זילוף בעזרת כף - ולהתלכלך,
הניחו את שקית הזילוף בתוך כוס ושפכו את התכולה פנימה...






חתכו את הראש של התפוח, הוציאו את תכולתו
ומלאו אותו בקרמל או רוטב שקדים, כמטבל...






הסירו את הראש של התות, הוציאו את תכולתו ומלאו אותו בגבינה
אפשר לפזר מעל פירורי ביסקוויטים, והנה לכם - מיני עוגת גבינה ותותים!






הסירו את חלקו העליון של התפוח, הוציאו את תכולתו ומזגו פנימה סיידר תפוחים. אפשר להגיש עם מקל קנמון ופרוסות לימון...






אפו עוגיות שוקולד צ'יפס בצורת פרח.
לשם כך, השתמשו בצד האחורי של תבנית אפייה...






הקפיאו בצל ירוק קצוץ בתוך בקבוק פלסטיק, כך שבכל פעם שתצטרכו כמות קטנה לבישול, תוכלו "למזוג" מהבקבוק בצל טרי...







בתבנית קרח, הקפיאו ענבים, תותים, פירות יער, אננס, נענע... בכל פעם שתרצו להגיש כוס מים מרעננת, הוסיפו לה קוביית קרח עסיסית.







נפחו בלון לגודל הרצוי, טבלו את קצהו בשוקולד מומס והניחו על מגש עם נייר אפייה. הכניסו את המגש לקירור, כשהשוקולד מתקשה, פוצצו את הבלון והנה לכם - קעריות הגשה משוקולד!






תיבוליות ביתיות. הניחו במגש קרח עלי תיבול קצוצים כמו פטרוזיליה, כוסברה, רוזמרין, נענע, בזיליקום... הוסיפו שמן זית והכניסו להקפאה.
תוכלו להשתמש בתיבוליות בזמן בישול...






הכינו תבשיל ספגטי ונקניקיות בדרך יצירתית. נעצו את הספגטים בתוך הנקניקיות ובשלו את שניהם במים חמים...






קינוח מפנק של שוקולד ותותים. מלאו מגש קרח בשוקולד מומס
והניחו תות במרכזו של כל תא.
כאשר השוקולד מתקשה, הוציאו את התבנית והגישו את הקינוח...






נעצו שוקולד צ'יפס במרכזו של פטל, כדי להוסיף טעמים מפתיעים...








אבטיח בצורות! כמה מקסים...

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה