הבלוג של גלית הקופונית






















לכל אלה שמעוניינים לקבל כסף בחזרה על הקניות, מלונות וקניות באנטרנט - כנסו כאן ebates


קישור לאתר הקונסוליה הישראלית


כדאי לכם להיכנס לאתר "בית" - Casa (כאן למטה ולרכוש מוצרים טובים וזולים) - מצ"ב קוד ל 20% הנחה על כל הקנייה באתר...מומלץ :)

Shop bedroom, bathroom, kitchen, living room, garden & patio and more!
Buy Home Goods at Casa.com
use code: GGRU3425
New customers to Casa.com, YoYo.com or other Quidsi sites only. $20 maximum discount. Subject to change or cancellation.

Galit hacouponit Headline Animator

סה"כ צפיות בדף

יום שלישי, 3 בינואר 2012

החמין הכי מדהים שאכלתם אי פעם

לא תאמינו, אבל זה בהחלט המתכון המנצח !!!
יש שם אומנם תרד, אבל אחרי 20 שעות בתנור, הילדים לא יודעים מה זה בכלל, הם פשוט טורפים את הכל כי זה כל כך טעים...מומלץ מאוד, תנסו פעם אחת ותראו בעצמכם. המתכון באמת מנצח !!!

שימו לב לשם האישה שזכתה: אסתר = המלכה (מהמגילה, לאלה שצריכים תזכורת), ישראל = מלכת ישראל בחמין!!!!

חמין תרד / אסתר ישראל
אסתר ישראל מכפר-סבא, זכתה בפרס הראשון בתחרות הכנת חמין.

ציון גולשים:  (32 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
שלב א:
250 גרם תרד (עלים קטנים)
1/4 כוס שמן 
1 בצל פרוס
1 ראש שום גדול, קלוף
1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה
1/2 חבילה כוסברה 
1 כף אבקת מרק עוף 
מלח ופלפל שחור 
שלב ב:
1 כף פפריקה חריפה 
6 מנות עוף או בקר או הודו
6 תפוחי אדמה בינוניים קלופים
6 ביצים 
1/2 1 כוסות שעועית לבנה 
מים לפי הצורך
אופן ההכנה
1. מאדים את עלי התרד במחבת מעל להבה נמוכה, עד שהעלים מתרככים. מוסיפים שמן ומטגנים עד שהתרד משחים. מעבירים את התרד עם השמן לסיר החמין.

2. מוסיפים את הבצל, הפטרוזיליה, הכוסברה והשום, לסיר החמין. מתבלים במלח, פלפל ואבקת מרק, וממשיכים לטגן קלות.

3. מכניסים את כל יתר המרכיבים (שלב ב') לסיר ומוסיפים מים עד כדי כיסוי. מביאים לרתיחה, מכסים, ומעבירים לפלטה של שבת או לתנור בחום נמוך מאוד, למשך לילה. 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה